Stagiair(e) content creatie

Job description


Lijkt het jou leuk om via social media onze volgers enthousiast te maken voor de leukste roadtrips? En dat in een jonge organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou! In 2020 gaan wij met Camptoo nóg meer mensen een hele toffe vakantie bezorgen en zorgen dat er nog minder campers en caravans stilstaan. Hoe ga jij daar aan bijdragen? Door de leukste video's om bijzondere roadtrips te maken, de mooiste vakantieroutes opschrijven en de leukste sociale content te bedenken voor onze volgers. Kortom, onze reizigers te inspireren om leuke dingen te gaan doen. Kan je nog niet alles even goed? Bij ons krijg je de ruimte om te leren, om fouten te maken en door te groeien. We zijn op zoek naar leergierige studenten met een creatieve mindset!


Hoe omschrijven wij onze branding- of contentstagiairs?

Je vindt het leuk om pakkende teksten te schrijven en je weet 'sympathieke' sociale inhoud te

bedenken. Je bent of wordt een creatieve content creator met frisse ideeën! Je maakt inspirerende content voor de nieuwsbrief, social media en advertenties. Je gaat op zoek naar mooie verhalen van gebruikers, je schrijft blogs en zorgt voor de mooiste foto's voor Instagram. Verder denk je creatief mee over nieuwe social posts voor Facebook en Instagram. Ook krijg je de kans om video's te maken!


Wat jij hier kunt leren?

Je zult worden begeleid door mensen die goed kunnen schrijven, ontwerpen, fotograferen & filmen. Daar kun je dus veel van leren, maar je kunt ook meekijken aan de data-kant van de marketing. We hebben een klein en jong team waardoor je gemakkelijk veel mee kunt krijgen van de organisatie. Op basis van jouw eigenschappen en wat je graag wilt leren zullen we de precieze opdracht vorm gaan geven.


Interesse?

Stuur een mailtje naar merijn@camptoo.nl met je cv en een korte motivatie.




Requirements

Wanneer pas je in onze organisatie?

- Je bent vanaf nu beschikbaar voor minimaal 20 weken (of in overleg iets later)

- Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar

- Je bent leergierig

- Je denkt mee en bent creatief

- Je volgt een HBO van WO studie richting Communicatie, Video, Design, Media, Marketing van

Leisure Management van iets vergelijkbaars

- Het lijkt je leuk om te werken met Photoshop van Illustrator (of je kan het al)

- Het lijkt je leuk om een ​​video te maken (of je kan het al).