Per direct: Sales stage

Job description


Camptoo is de manier om een unieke roadtrip te maken met een camper, van oude VW busjes tot superluxe campers. Bij Camptoo huur je een camper (of caravan) direct van je buurman en kun je via onze community de tofste plekjes vinden, van Nederland tot Australië.


Heb jij een passie voor sales, ondernemen en avontuur? Wil jij ervaring in de snel groeiende deeleconomie opdoen? Kun jij goed met mensen overweg en ben je een doener? Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en uiterst leerzame tijd? Solliciteer dan en word de topper die Camptoo naar een hoger niveau gaat helpen.


Jouw rol:

Als meewerk stagiair(e) ben je mede verantwoordelijk voor het productaanbod van Camptoo. Het aanbod en de verscheidenheid aan producten is een belangrijk visitekaartje van Camptoo. Als sales stagiair(e) kun jij je stempel drukken op het creëren van de juiste aanbod mix. Jij wordt het gezicht van Camptoo en het aanspreekpunt voor de (potentiële) verhuurders. Je zal direct bijdragen aan het uitbouwen van deze zeer snel groeiende organisatie.


Je werkzaamheden:

- Klantcontact per mail en telefoon hebben.

- Actief zoeken naar nieuw aanbod en gebruikers benaderen.

- Processen optimaliseren en verbeteren.

- Evenementen bezoeken om de naamsbekendheid en het aanbod te vergroten.

- Helpen het  jonge bedrijf te laten groeien.


Als stagiair(e) bij Camptoo kun je grote verantwoordelijkheden krijgen  en een hele mooie en leerzame tijd tegemoet gaan. Camptoo heeft een platte organisatie waarin je van alle afdelingen je graantje mee kunt pikken. Je ontwikkelt je dus niet alleen op sales- en marketinggebied maar over de hele breedte van de organisatie.


Wat wij jou bieden:

- Marktconforme stagevergoeding

- Een jong en gedreven team

- Een uitdagende startup omgeving

- Zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden

- Goede persoonlijke begeleiding

- Kans op een baan

Requirements


Wie ben jij?

- Je bent momenteel bezig met je MBO- of HBO opleiding

- Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands

- Ook in het Engels kun jij je schriftelijk en mondeling moeiteloos verstaanbaar maken

- Je bent een self-starter

- Je hebt een echte winnaarsmentaliteit

- Je bent oplossingsgericht