Junior fleetmanager

Job description


Camptoo is nu al meer 5 jaar een begrip op het gebied van verhuurbemiddeling van campers en caravans in binnen en buitenland en we zijn hard op zoek nieuwe naar enthousiaste en gedreven collega’s om nog verder door te groeien. Om deze groei te realiseren is er één ding heel belangrijk; Sales! Ons Salesteam is dag in dag uit bezig met het vergroten van het aanbod op onze website met alle middelen die ze tot hun beschikking hebben. Ben jij die spontane self starter die niet terugdeinst van ambitieuze targets en gestimuleerd wordt door prestatie conforme bonussen? Stuur jouw sollicitatie in en dan zien we je hopelijk snel!


Functie omschrijving:

Als Junior fleetmanager ben jij verantwoordelijk voor al het aanbod wat online komt op onze website. Door klantcontact per mail, telefoon of face to face doe jij jouw sales bij alle geïnteresseerden die zich melden bij Camptoo. Je gaat zelf ook actief op zoek naar nieuw aanbod en gaat naar beurzen e.d. om in contact te komen met potentiële verhuurders en bedrijven uit de branche. Jouw collega’s zijn er om jou van de juiste middelen te voorzien zodat jij er voor kan zorgen dat Camptoo de groei doorzet die we al jaren al realiseren.


Wat wij jou bieden:

- Marktconform salaris

- Prestatie conforme bonussen

- Een jong en gedreven team

- Een uitdagende startup omgeving

- Training en coaching op salesgebied

- Zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden

- Goede persoonlijke begeleiding

- Kans op een vaste aanstelling

- Uitgebreide doorgroeimogelijkheden binnen de internationale organisatie

- Als jr. fleet-manager bij Camptoo kun je grote verantwoordelijkheden krijgen en een hele mooie en leerzame tijd tegemoet gaan. Camptoo heeft een platte organisatie waarin je van alle afdelingen je graantje mee kunt pikken. Je ontwikkelt je dus niet alleen op sales- en marketinggebied maar over de hele breedte van de organisatie.

Requirements


Wie ben jij?

- Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands

- Je hebt een MBO of HBO opleiding afgerond

- Ook in het Engels kun jij je schriftelijk en mondeling moeiteloos verstaanbaar maken

- Je hebt sales ervaring

- Je bent een self-starter

- Je hebt een echte winnaarsmentaliteit

- Je bent oplossingsgericht

- Je bent communicatief vaardig